Осветление пред и около входа
Здравейте,
Едно предложение, което няма нищо общо с учебния процес.
Вчера тръгвайки си от СофтУни към 22ч ми направи впечатление, колко е тъмно по улиците около сградите. Сложи ли сте една лампа пред входа, която частично компенсира това, което трябва да направи общината. Ако имате възможност и желание разбира се, може да напишете някаква молба или сигнал към столична община, кмеството на района и тн за да се монтират лампи за улично осветление. Отделно за да има по голяма тежест може да се съберат подписи от студентите, за да се придаде по-голяма тежест за молбата. Като се каже че към момента има записани над 3000? (нямам идея колко са) студента може да се раздвижат малко и да сложат 3-4 лампи.
Имайки предвид предстоящата зима и скъсяването на светлата част от денонощието смятам че е въпрос на време някой да си счупи краката, да бъде обран или обладан
Поздрави
Наско
Подавахме сигнали миналата година, но нямаше реакция от Общината. Ако имате предложение конкретно какво ние можем да направим (не обшината), ще е поелзно, примерно още 2-3 прожектора да сложим някъде.
Наков
Ясна работата.
Все си мислих че като се напиже жалба или подаде сигнал могат да се задвижат ама явно не е така:( Аз си пуснах сигнала на линка който даде. 10мин по-късно. в 22.10ч ми се обадиха на телефона да ме разпитат какъв е точно проблема: имало ли стълбове и има ли осветителни тела на тях и тн. Увериха ме че ще предадат сигнала на улично осветление.
Надявам се и други да го направят. Все си мисля че ако получат 100++ сигнала може да се получи. Аз ще продължа да ги тормозя по телефон и писменно пък да видим дали може да се получи нещо.