[Homework] HTML основи
Първото домашно от курса :)
EDIT: Малко съм изпуснал една част от 5-тата задача... не съм сложил margin на div-овете :D Решението е простичко, разбира се: margin: 0px 60px 0px 60px;
Първото домашно от курса :)
EDIT: Малко съм изпуснал една част от 5-тата задача... не съм сложил margin на div-овете :D Решението е простичко, разбира се: margin: 0px 60px 0px 60px;
Ито и моето домашно
01. Hello HTML
02. Paragraphs and Images of Text
От горните линкове може да видите как изглежда,
а кода е ето
това е перфектното домашно - Браво!
Best answer maybe?
Прилагам моето домашно, за жалост валидатора не ме пусна без грешки, защото желае нещата да се направят на CSS, но ги оставих така.
Мога ли да сменя тематиката на 6-та задача вместо да правя Doge страница?
Ако искаш може и Cat профил да направиш. Няма уточнено за какво същество става въпрос :) Има колеги са го направили с техен си профил.
Ето и моето HTML Основи домашно
+ ГитХъб
Благодаря за коментара.
Картинката си е тази. Нямах нищо подходящо под ръка, а и време да търся картинка за свободно ползване, и за това използвах една уеб услуга placehod.it, за генериране на празни картинки.
А кода можеш да видиш като цъкнеш с десен бутон в страницата и от контекстното меню избереш покажи кода на страницата (vew source code, а не inspect element ). Няма значение в кой браузър си. Кодът не е толкова сложен, че да има големи разлики и ще добиеш представа за какво иде реч.
Поздрави.
М.З.
Моя грешка. Ако нямаше картинка, друго щеше да се покаже. Ама писах преди да помисля.
Някой ако го прочете и види нещо не на място да пише моля.