Programming Basic изпит
Здравейте! Записана съм в курса по Programming basic(онлайн форма, тъй като работя), чийто изпит е на 20 ноември, но имам притеснението, че няма да мога да се подготвя достатъчно добре до тогава. Въпросът ми е: има ли начин да се явя на следващия изпит (който е декември месец) или трябва задължително е на 20.11? Имам и още един въпрос: можем ли на изпита да ползваме гугъл преводач или речници, защото има тук-там някоя дума, която не знам(преглеждайки старите задачи)? Благодаря предварително!
Здравейте!
Ами ако вече е заплатен изпита на 20.11. и се случи нещо непредвидено, то има ли начин да се прехвърлиш към следващият приемен изпит?
Да, може! Просто се обади на СофтУни и им кажи, че ще искаш да се явиш на следващия приемен изпит със заплатена такса от предния!
Чудесно!
Важно е да го знам. Въпреки, че съм съвсем в началото, се чувствам като пиле в калчища. Ако не успея да се подготвя и преценя, че ми трябва още време, то какъв е разумният срок преди самият изпит, в който да предупредя за прехвърлянето ми към следващия прием?