Оправи си регионалните настройки на компютъра.
Гърми ти по вход - имаш неправилен вход. Провери какво трябва да въведеш - стринг, числа, масив от стрингове, разделени с интервал например.
Съдейки по третата снимка, се предполага във вторият случай да използваш тип float а не double.
Що се отнася до гърменето, сещам се само за десетичната точка, която може да ти е запетайка.
Тип "float" има точност до 7 десетични знака, а тип "double" има точност до 15,16 десетични знака. Така, че не вярват да гърми от това ако беше сложил тип "float" тогава щеше да гърми ако входните данни са по-голями числа и не се побират в него. Колкото до десетичната точка и аз се сетих и я промених при мен на запетайка, но не оказа проблем пак си минаваше задачата, не се чупеше.
Що се отнася до грешката - трябва да е именно точка, а не запетайка.
А от екрана с очакваният изход се вижда, че отпечатаното реално число е с точност, отговаряща на типа float.
Със същия код и с твойт евходни данни при мен си върви не се чупи. На теб ти дава грешна на 16 ред.
Грешката на ред 16, беше и на ред 13... Която оправих, но после се появи отново "гърменето". Следвам стъпките от видеото, но нещо не излиза... Ровенето продължава...
Благодаря Ви за отговорите
Благодаря!
Пипнах настройките и тръгна "кът ората".