Проблем с инсталирането на Visual Studio Community 2015
Инсталирах си Visual Studio Community 2015, но като кликна върху програмата, за да я отворя, се появява черен екран с бутони :"Modify", "Repair" и " Uninstall". Прегледах често задаваните въпроси и си направих регистрация в сайта на Майкрософт. Само че екранът на програмката остава все същия. Ако избирам да модифицирам, имам опции от падащо меню за Select Features и съответно вариант за ъпдейт. Само че не разбирам какво да селектирам, защото курсът ми започва след седмица. Пък и като ъпдейтна, не вярвам, че ще променя началния екран. Като реша да "поправям", се случва процес, който е с продължителност на инсталирането, но екранът в последствие остава същия. Не ми се деинсталира... Моля за помощ, на български... :)
Добре, пускам деинсталация, а утре всичко наново.
Много бързо приключи деинсталирането, мислех, че ще е по-дълго. Има програми, които съвпадат с деня, когато изтеглих програмата, но не носят нейното име, издател е пак Майкрософт. Нпр. Microsoft SQL Server 2012 CommandLine Utilities и Microsoft System CLR Types for SQL Server 2014, Microsoft System CLR Types for SQL Server 2016... Тях трябва ли да ги деинсталирам?
VS си слага някой добавки автоматично - понеже има нужда от тях - няма нужда да ги махаш. - Само VS.