Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Голямо благодаря! :) 100 от 100 след толкова мъки..
Здравейте,
Имам нужда от малко допълнителни разяснения и помощ относно същата задача:
1.Ако имаме повече от един коментара за един Student- сортираме ли ги при изхода и как?
2.При положение, че нямаме дата за съответния Student, но имаме име в първата секция за дати както и имаме коментар по долу. Отпечатваме ли нещо... Логиката мисля, че сочи- не.
3. На първия ред, забелязвам и в теста и в примера, че от вход "nakov", се печата Nakov- това навярно е техническа грешка в Judge, която не влияе на резултата, но все пак- да се знае.
4. Ако може някой да каже къде греша, и какво пропускам защото имам само 60/100 http://pastebin.com/PKsJwufH
Благодаря предварително!
Здравей,
1. Всички критерии, по които трябва да се сортира, са описани в задачата, в конкретния случай за коментарите не трябва - приема се, че подредбата е по ред на влизане.
2. Изписваме задължително: "Dates attended/Comments", а вече това дали ще има дати или коментари под тях е друг въпрос.
3. Грешката е оправена.
4. Трябва да провериш какво става, ако въведеш един и същи student два пъти. Твоята логика е да се създаде нов такъв със същото име, което по принцип не би трябвало да е така. :)
Поздрави!