Loading...
teodor_valkov avatar teodor_valkov 11 Точки

Въпрос относно кода върху 9.Teamwork Project от Objects and Classes Exercises

Здравейте!

Judge ми дава само 62 точки за решението ми върху въпросната задача и не си откривам грешката. Задачата има доста проверки, като се стремях да ги правя, както е описано в условието, но явно пропускам нещо.

Решение

Благодаря предварително!

Тагове:
0
Programming Fundamentals
Plamen27 avatar Plamen27 599 Точки

Направи този ред:

foreach (Team currentTeam in teams.OrderBy(x => x.TeamCreator))

да стане:

foreach (Team currentTeam in teams.OrderBy(x => x.TeamName))

и си шампион. :)

1
teodor_valkov avatar teodor_valkov 11 Точки

Благодаря! Получи се. Объркало ме е просто условието на упражнението, според което разбирам сортировката да бъде по името на създателя.

In the end (after teams' report) teams with zero members (with only a creator) should disband.Every team to disband should be printed ordered by creator name (ascending) in this format:

{team name}:

- {creator}

-- {member}

0
Plamen27 avatar Plamen27 599 Точки

да това е решението, друго няма

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.