Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mtodorova88 avatar mtodorova88 0 Точки

Курс дигитален маркетинг - заплащане

Здравейте,

Искам да попитам, след полагане на изпита и желание да се продължи с присъствената форма на останалите курсове - има ли възможност за разсрочено плащане на пакетната цена на курса?

Благодаря!

Тагове:
0
SoftUni Digital
AnitaYoncheva avatar AnitaYoncheva 1 Точки

Аз също се интересувам от това! Имам желание да изкарам всичкитв модули, в случай че мина приемния изпит, но не мога да си позволя цената наведнъж.

0
bgnauka avatar bgnauka 0 Точки

Перфектния вариант е за всеки курс по отделно, така ще имаме време за плащане на по-малки суми.

0
AnitaYoncheva avatar AnitaYoncheva 1 Точки

Да, но цените на всеки отделен модул правят общо по-висока стойност от обявената пакетна цена. Ще е хубаво да получим уточнение

0
BetinaTsvetkova avatar BetinaTsvetkova 0 Точки

Да, ако са редовните цени всеки курс е по 180 лв. и общо излизат 1080 лв., а ако се възползваме от по-ниската пакетна цена за 6 модула е 480 лв. Доста добра оферта е. 

Аз обаче не мога да се регистрирам в системата за разплащания, когато отворя адреса и искам да избера курса него просто го няма в падащото меню.

Също така ме интересува и самата диплома, която получаваме накрая. Пред кого е призната, има ли някаква стойност за други партниращи организации и работодатели и има ли одобрение от МОН за нея.

0
DesislavaIvanova1 avatar DesislavaIvanova1 0 Точки

Няма възможност за разсрочено плащане, в първата лекция разясняват доста подробно въпросте от този тип. Най-добре погледни там.

0
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте, 

До момента не предлагаме разсрочено плащане. Препоръчвам да се свържете с нас на телефон: + 359 892 241 199  за всички детайли относно разплащателните методи за Digital.

0