Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
SasheVuchkov avatar SasheVuchkov 0 Точки

За имейла с подробности...

Здравейте,

Вчера получих обаждане от представител на SoftUni Digital, че съм одобрен за присъствено обучение за курса Marketing Fundamentals.

Г-ца/Г-жата ми обясни всичко, както трябва и аз потвърдих, че ще участвам в присъствената форма. Тя каза още, че днес ще получа имейл с допълнителни инструкции, а такъв не съм получил досега.

Да го очаквам ли имейла или има промяна в плановете?

Поздрави,
Саше Вучков

0
SoftUni Digital
filipovski.pro avatar filipovski.pro 0 Точки

Здравей колега, 

 

Аз имам същият въпрос, само че се регистрирах за онлайн формата курса.Имам много висока мотивация да започна обучението. За съжаление към момента, нямам потвърждение по мейла,нито пък по телефна както ми бяха писали преди това.

 

Поздрави,

Димитър Флиповски

0
14/10/2016 21:44:44
IvetKaramfilova avatar IvetKaramfilova 0 Точки

Здравейте,

аз току-що получих мейл. Одобрена съм за първия курс в онлайн форма на обучение. В мейла пише, че ако взема изпита след него успешно, мога да продължа обучението в другите курсове в присъствена форма. Не ми е много ясна логиката тук и въпросът ми е - сигурно ли е, че след взет изпит можеш да продължиш в присъствена форма?

0
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Здравейте,

Ако успеете да се справите с приемния изпит имате възможност да продължите обучението си в присъствена или онлайн форма на обучение в останалите 6 курса от програмата, по ваш избор.

Поздрави!

0
IvetKaramfilova avatar IvetKaramfilova 0 Точки

Здравейте,

и благодаря за отговора! Предполагам, че ще има повече желаещи за присъствено обучение. Ако бройката надвишава предвидената от организаторите, как ще се определя кой в каква форма да бъде - предполагам по оценката от изпита?

0
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Здравейте,

Точно така, ако желаещите да се обучават в присъствена форма надхвърля възможния капацитет, ще проведем класиране в зависимост от оценката от приемния изпит.

Поздрави!

0
SasheVuchkov avatar SasheVuchkov 0 Точки

Здравейте отново,

Преди 10 минути и аз получих обещания имейл.

Извинявайте за липсата ми на търпение, но съм много запален по идеята и искам всичко да е наред.

Поздрави,
Саше Вучков

1
delirious221 avatar delirious221 0 Точки

Здравейте,

 

аз все още нямам емайл дали съм одобрена или не и съответно какви са следващите стъпки.

Вчера на страницата на  SoftUni Digital във Facebook също писах , оттам ми отговориха , че съм одобрена и за повече информация на пиша на мейл digital@softuni.bg, но оттам също нямам обратна връзка.

Имам огромното желание да мина целия цикъл от модула на курса, но с тази организация, започвате да ме губите.....

Моля някой да се свърже с мен по емайл или по телефон за повече детайли.

 

Благодая.

 

Поздрави

Виктория

1
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте,

Поради технически причини е пропуснато да ви се изпрати мейл за одобрение. Вие сте приета във формата, в която сте кандидатствали - онлайн! :) Следващите стъпки са просто да изчакате до стартът на обучението и да започнете своя обучителен процес, чрез материалите, които ще се придоставят на страницата на курса

Тъй като SoftUni Digital стартира след броени дни, мейлът ни е под постоянна атака и може да се получат забавяния в отговорите.

Извиняваме се за неудобството! 

0