Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Borislava87 avatar Borislava87 0 Точки

Такса за изпит

Здравейте, искам да попитам заплащането на таксата за изпит на място ли трябва да се направи или може през сайта онлайн? Останалите модули за обучение по дигитален маркетинг също ли са безплатни, защото на секция "Такси" пише 480 лв. онлайн за  6 курса и 580 лв. присъствено?

Тагове:
1
Marketing Fundamentals
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки
Best Answer

Здравейте,

Изпитът може да се заплати по банков път или на място, като при заявяването на заплащане можете да си изберете метод. Следващите модули, в които можете да се включите след успешно преминат изпит са заплатени. Цените са точно тези, които сте забелязали в страницата "Такси" - 580 лв. присъствено и 480 онлайн, като цената е пакетна за всички следващи обучения и техните изпити. :)

 

0
Borislava87 avatar Borislava87 0 Точки

Благодаря за отговорите :) 

1
BetinaTsvetkova avatar BetinaTsvetkova 0 Точки

И аз исках да задам същия въпрос, не е отбелязано към какъв момент се дължи плащането.

Най-вероятно след преминаване на подготвителния етап и се заплаща при започването на първия модул. Предполагам, че цената е пакетна за всички модули, защото не са разписани поотделно цени.

edit: В менюто "Обучения" при "Предстоящи" най-долу има посочени цени за присъствено и онлайн, съответно 180 и 160 лв (или цена за цялата програма 6*180=1080 или 6*160=960) . В меню "Такси" цените са 580 лв. и 480 лв. Въпросът е коя от сумите се заплаща от тези, които ще преминат първия безплатен кръг.

0
15/10/2016 23:20:34
IvetKaramfilova avatar IvetKaramfilova 0 Точки

Здравейте,

за да се премине първият курс е необходимо явяването на изпит. Таксата за изпита е 50,00 лв. до определан дата и 100,00 лв. след нея.

1
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Да, заплаща се след изпита и преди началото на модула. Цените на страниците на обученията са обозначени за тези, които желаят да закупят само едно или повече от тях. За хора, които планират да преминат цялата програма се предлага по-ниската пакетна цена. 

0
DanielaKatermova avatar DanielaKatermova 0 Точки

Здравейте, след като отворя "Заплащане" от падащото меню не се вижда  "Marketing Fundamentals" за ранно плащане. А тъй като не съм от София бих искала да платя онлайн. 

0