Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
vvgoranoff avatar vvgoranoff 0 Точки

Одобрена кандидатура за онлайн обучение, какво следва от тук нататък?

Здравейте, искам да попитам след като кандидатурата е одобрена, каква е процедурата нататък? Чакаме да бъде качено първото видео с лекцията и инструкции или трябва да предприемем някакви други мерки за записване за курса?

Благодаря!

0
Marketing Fundamentals
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте, 

В мейлът, който ви е изпратен пише кога ще се проведе първото занятие. Пред вас следва да изчакате до започването на безплатния курс "Marketing Fundamentals" и да започнете учебния си процес в онлайн форма на обучение, което значи, че ще имате възможността да се обучавате чрез свободно предоставените видеоматериали на страницата на обучението. :) 

 

0
PetyaPar avatar PetyaPar 0 Точки

Здравейте,

Два бързи организационни въпроса за онлайн формата на обучение:

1. Ще се стриймват ли лекциите в Сряда и Петяк от 19 часа или записаните в онлайн формата на обучение трябва да изчакат лекциите да бъдат качени на сайта след максимум 1 ден?

2. Как да свалим ресурсите за първата лекция? Аз лично получавам съобщение: "A username and password are being requested by http://svn.softuni.org. The site says: “USVN”". Опитах се да се логна с потребителя и паролата регистрирани на сайта https://digital.softuni.bg/, което беше неуспешно.

0
19/10/2016 19:19:41
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте,

Тези ресурси бяха тестови, реалните от курса предстои да бъдат качени след занятието. По основния въпрос - занятията няма да се стриймват, а ще бъдат записвани. 

 

0
D.Ilieva avatar D.Ilieva 0 Точки

Успях да стигна до Моите последни ресурси,който са в две форми W и  P,но в първата пише само тест,а в другата са некирилизирани текстове. В МОИТЕ КУРСОВЕ изписва

Няма такова обучение.

 

0