Резултати от изпита
Здравейте, някой знае ли кога ще получим резултати от изпита по Database?
Здравейте, някой знае ли кога ще получим резултати от изпита по Database?
Едва ли някой може да ти каже точна дата, но според мен не по-рано от седмица.
За момента може би най-доброто ще е да отворят изпита за да всеки да си субмитне решенията и да има някакъв ориентир как се е справил
Но едва ли ще го направят тъй като какво пречи някой да ти прати всички решения и да ги събмитнеш
Не се изразих правилно.Нямам предвид като за изпит а за практика. Всеки си пази решенията и може да ги пусне и да си види колко точки ще е взел.
Е то това е ясно че ще го пуснат за практика ама пак ще крашне , ако налазят много хора
Колега, всеки е отделил от времето си да отиде на изпита и сега пак да качваме резултатите си отново. Организацията за този изпит е нулева.
Последно, ще проверяват файловете, които сме качили, нали? Аз за всеки случай submit-нах по всичките задачи, а сега виждам, че по повечето дори не е отчетен submit, а където има, половината submit-и са с compile time error...
А дано, защото аз само файловете съм качим. И накрая поне едно извинявай нямаше от тяхна страна.
Извинение имаше, поне в залата в която бях аз. И все пак това е техника, всичко може да се случи. Ситуацията е неприятна, но проявете разбиране.
Judge умираше няколко дена преди изпита и то по няколко пъти, логично беше това да се случи и на изпита.