Какъв лаптоп
Ще ми препоръчате ли лаптоп, който да ми върши работа за курса и за тази работа с програмирането
Ще ми препоръчате ли лаптоп, който да ми върши работа за курса и за тази работа с програмирането
Като за начало трябва да дадете някакви предпочитания.Цена , размер на екрана , размер на твърдия диск, марка ...
Поздрави :)
Здравей,
трябва малко повече информация да дадеш, за бюджет, размер на екрана и ако имаш някакви други предпочитания.
Иначе това е доста добор предложение. Добър процесор, хибриден диск, достатъчно рам...
Мисля, ще ти свърши отлична работа.
Напиши лаптоп в търсачката на форума и ще ти излязат няколко теми, четири от които препокриват твоята. Ако все пак не намериш необходимата информация от тях, пиши по-детайлно ценови диапазон.
За мен лаптоп за програмисти трябва да има минимум двуядрен процесор, 2гб РАМ, матов дисплей и вградена видео карта. Матовият дисплей за да щади очите, а вградената видеокарта - за да се охлажда по-добре и да не ти изяжда толкова бързо батерията. Всичко друго над това са екстри и зависят от покупателната ти способност.