Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ekaterina.temelkova avatar ekaterina.temelkova SoftUni Team Forum Admin 24 Точки

SoftUni Digital - пътят на успешния Digital Marketing Expert

Здравейте, приятели! Като част от екипа на СофтУни бих искала да споделя, че се радвам колко много сме вече - присъствено в залата, във форума, във ФБ групата, трети - се готвят от вкъщи. За мен е удоволствие да се учим и развиваме заедно! Вярвам, че ще постигнем много, а едва сега започваме! Вече стартирахме с подготовката за онези от вас, които преминат успешно изпита и продължат обучението си в програмата. Ето какво предстои:
• курсистите, които преминат през курса Marketing Fundamentals, имат успешно преминат приемен изпит и продължат в останалата част от програмата (обученията Content Marketing, SEO, Google AdWords, Facebook and Social Media Marketing, Email Marketing, Ecommerce), ще имат ДОСТЪП до специално създадена група във Facebook, достъпна единствено за тях, където заедно с преподавателите ще могат да обсъждат учебното съдържание, както и най-различни казуси и въпроси. 
• Ресурсите /презентации и видеа/ от сайта ще бъдат ограничени и ще са видими само за записаните в обучението и единственото на страницата на курса, т.е. няма да могат да се споделят. 
• След успешно преминаване на всеки курс ще имате възможност да вземете и сертификат /при оценка над Мн. добър 5/. При успешно взети 7 сертификата ще получите и Диплома. 
• На най-добре представилите се участници ще предложим и кариерно съдействие. :)

Припомням и информацията за изпита:
Записването за изпит се осъществява единствено след успешно плащане. До 28.10 включително изпитът е на цена 50 лв, а след 28.10 и до 9.11 е на цена 100 лв. (т.е. ако не успеете да заплатите до 28.10 и искате да се явите на изпит, ще трябва да заплатите 100 лв.)
• Изпитът ще се проведе изцяло в онлайн форма в удобен за вас час от 12-ти до 13-ти ноември (23:00 ч.) 
• Форматът на изпита ще бъде тест със затворени въпроси.
• Може да заявите плащане и да заплатите от тук, след като сте влезли в профила си: https://platform.softuni.bg/payments/pay/576
• За ваше удобство в сряда и петък рецепцията ще работи с удължено работно време - до 21:00 часа, ако искате да заплатите изпита тогава.
• На 9.11 от 18:00 до 19:00 часа в зала Code Ground ще се проведе Q&A сесия, на която ще можете да зададете своите въпроси и препоръки относно изпита, програмата и обучението ви на представители на SoftUni Digital.

Ако имате нужда от още информация, можете да се свържете с нас на + 359 892 241 199 или на мейл digital@softuni.bg

2
SoftUni Digital
g.pavlova avatar g.pavlova 0 Точки

Здравейте,
Относно сертификатите, единствено тези, които са получили оценка по-висока от 5 ли получават такъв? Тези, които са преминали целия курс, но не са събрали всички сертификати или имат по-ниска оценка получават ли някаква диплома/сертификат и кариерно съдействие?  
Благодаря предварително.

0
ekaterina.temelkova avatar ekaterina.temelkova SoftUni Team Forum Admin 24 Точки

Здравейте, 

Да, политиката на Софтуерния университет, както и на SoftUni Digital е да дава сертификати единствено за оценка по-голяма или равна на Мн. добър 5. Кандидатите, които са преминали целия курс, но нямат всички сертификати, няма да получат диплома, както и кариерно съдействие.

Оставаме на разположение.

1
kate_chotrova avatar kate_chotrova 0 Точки

А има ли вариант да кажем, че вземеш 6/7 до края на курса. Да има поправка на някой, за да можеш да вземеш диплома? 

0
ekaterina.temelkova avatar ekaterina.temelkova SoftUni Team Forum Admin 24 Точки

Здравейте! Да, ще можете да се явите на поправка при следващото провеждане на обучението. :)

0