Относно екипните проекти на 21 и 22 декември 2016
Здравейте!
Искам да попитам няколко въпроса, които ме човъркат относно проектите на 21 и 22 декември.
(1) Като за начало искам да съм на 100% сигурен, че мога сам да си направя проекта, така че да се счита, че това е първият ми въпрос.
(2) Също така искам да попитам как точно да запиша за самостоятелен проект? Питам, понеже има 2 възможни бутона на това дали искам да участвам в проекта и те са "Да, искам да участвам в отборната игра." и "Не желая да участвам в отборната игра", като ако натисна второто предполагам няма да ме запише, а ако не натисна нищо ще ме разпредели в някоя група, а пък ако натисна първият възможен отговор не знам какво ще стане. Предполагам ще създаде отбор, но дали ще имам възможността да не каня никого в него, и ако отговора е не - тогава как да обявя, че искам сам да разработвам проекта си.
(3) При представянето на вече готовият проект как ще се проведе изпита? Имам предвид дали ще бъде в отделна стая, в която ще бъде оценителното жури и екипите ще влизат един след друг за по 15 минути, както е описано в документа от първата лекция, или имате друго в предвид?
(4) Ако 3та точка бъде така както я описах как ще се извършва самото презентиране? Чрез прожектор или директно на компютър или лаптоп, което води и до последният ми въпрос - на какво ще се презентира проекта? Ако ще е на лаптоп, за хората, които нямат лаптопи, ще бъде ли донесен компютър в залата (предполагам отговора е положителен) и в такъв случай предполагам ще се тегли repository-то от github, нали така?
Задавам всички тези въпроси, защото никой не ги е задавал, а на лекцията, на която се задаваха въпроси относно това, не се сетих за тези въпроси, а не намерих информация и във форума до колкото търсих. Ще бъда благодарен на малко просветление от страна на организиращите изпита.
Поздрави!
Противоречиш си и не разбрах. Казваш, че ако не запиша дали искам или не да съм в екипен проект, а също така и ако заявя, че не желая да участвам, ще бъда разпределен служебно, а след това казваш, че ще трябва да си правя проекта самостоятелно. Последно ако не запиша ме разпределят по екипите или оставам сам?