Wolfram Language
Понеже стана дума с няколко колеги, реших да постна тук видеото за този нов език. Сигурен съм, ще ви хареса . Enjoy!!!
Понеже стана дума с няколко колеги, реших да постна тук видеото за този нов език. Сигурен съм, ще ви хареса . Enjoy!!!
Не е от най-новите езици по между другото:)
Изглежда доста интересно и предлага приятен UI. Разрових се и намерих документацията му, която показват в клипчето: <цък>. Заслужава си да се разгледа :)
Здравей колега, става дума за Wolfram Matematica, нали?
Аз в момента разучавам MatLab - език със подобно поле на действие и цели, и мога да кажа, че ми харесва доста!
За вметка имат и еднa разработка WoframAlfa нещо като универсалното гугъл поле самоче с идеята да е по мощно и да прави разни графики и всякакви чудесии wolframalpha..
Има и една опция да ти сканира FB и ти прави граф на софиалната мрежа реално разхвърля приятелите ти по групи и може да видиш кой примерно от тях ти е свързващото звено и с голяма точност може да ти сметне кой ти се явява най-близък както и други любопитни информациики до които имат дмостъп 'големите' но не и ние самите... (системата знае повече за теб от колкото ти самия)