Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakko2223 avatar nakko2223 15 Точки

[Useful Info] Да си поиграем със Visual Studio :)

Здравейте на всички, както вече може би знаете аз съм Николай. В това видео ще се опитам да обясня някои неща относно Visual Studio, код снипети, форматиране на кода, за проектите и защо ми е blank solution, промяна на shortcut във Visual Studio и още доста неща. Надявам се да сте се записали за предстоящия курс по Основи на програмирането със C#, ще ви очаквам.

Ето линка за видеото: https://www.youtube.com/watch?v=UWLBId3VVq4&feature=youtu.be

За въпроси и препоръки, моля пишете.

Успех!

4
Programming Basics
BalioFVFX avatar BalioFVFX 40 Точки

Браво! Според мен видеото както ще отговори на много въпроси на хората, също така ще бъде и полезно. Иначе според мен на места обясняваш твърде подробно, но това може да си е лично мое впечатление. От мен имаш Like на клипа! :D

0
nakko2223 avatar nakko2223 15 Точки

Наистина е много подробно :D, но като цяло по голямата част от хората които записват СофтУни е добре да се обяснява така, все нещо може да разберат и да се надъхат да продължат към сложните неща. Г-н Наков смени програмата на курса "Въведение в програмирането със C#" точно заради това, защото тогава от 1000 човека най-много 50 да ги разбираха нещатата. Надявам се да съм помогнал на някой, занапред ще продължим със задачите от домашните които имаме от лекциите. Успех на всички :)

2
Rumyanarusimova avatar Rumyanarusimova 20 Точки

Хубав материал!

0
TheWild avatar TheWild 17 Точки

Браво за видеото, Дано продължиш във сищия дух, има какво да научат начинаещите :)

1