Хард диск от NTFS във RAW формат помощ
Здравейте, имам един портативен хард (не е SSD) разделен на 2 части. На едната имаше инсталиран windows. Внезапно обаче точно тази част, където естествено е и информацията, която ми трябва се смени от NTFS форматна някакъв RAW и сега нямам достъп.Наясо съм, че трябва да направя формат и на двете чати, за да се оправи това, но искам да си сваля информацията (в частност снимките) от повредената част. Пробвах с най-различни тулове, но няма никакъв ефект. Ако някой има опит с тези работи или поне има някакъв съвет, ще съм много благодарен :)
Довечера, като се прибера, ще пробвам. Да видя какви ще ги сътворява. Благодаря за бързия отговор.
Така като гледам, няма да стане с тоя туул. Забравих да кажа, че харда е 1ТБ, като частта, в която се намират снимките е 200ГБ. Като дам да сканира миотчита време на 99 часа, след което забива :( как ли не го мъчих с EaseUS Data Recovery, Mini Tool Data Recovery, Recuva, Yodot Photo Recovery , ама не иска и не иска
Аз съм го пускал на околко 500 GB-тов дял. Щом дялът ти е около 200 GB, не е проблема в програмата, а в диска най-вероятно. Провери да ли няма лоши сектори по диска? Това може да е причина за забиване. Пусни един HDD Regenerator.