Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
MarinaShortyMarinova avatar MarinaShortyMarinova 12 Точки

Windows Forms?

Здравейте колеги, 

Някой може ли да ми каже дали в Софтуни са се провеждали курсове свързани с Windows Forms, защото много ми трябват добри tutorials в тази насока. Всъщност дори не съм сигурна, че трябва да е с Windows Forms, но не е позволено с MVC със сигурност. В момента уча в чуждестранен университет и не съм доволна от преподавателя изобщо, та общо взето трябва да се науча сама. Макар че съм много доволна от начина на обучение в СофтУни, ше съм благодарна ако някой ми изпрати някакви полезни материали, дори и да не са от тук. Наближава да правя курсова работа и съм тотално изгубена. Прилагам условие, ако някой има идеи. Благодаря! :) https://drive.google.com/drive/folders/0BwTSkqWhoq4ANzA4M0tleVJOb00?usp=sharing

Тагове:
0
C# MVC Frameworks - ASP.NET
MarinaShortyMarinova avatar MarinaShortyMarinova 12 Точки

Благодаря, мисля, че ще ми бъде доста полезна :) 

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Здравей,

WinForms или WebForms, т.е.уеб или десктоп приложение? Защото спомена MVC и е в категория ASP.NET

0
MarinaShortyMarinova avatar MarinaShortyMarinova 12 Точки

Моя грешка, става въпрос за уеб приложение, така че вероятно става въпрос за WebForms. Относно MVC, питах специално дали може да го ползвам, защото е единственото нещо, в което съм горе-долу ориентирана, но не е позволено. Изискването е се използва ASP.NET, сега чух нещо допълнително за Windows Communicaiton Foundation, но учителят не знае много английски и е ужасно трудно да се разберем. 

0
RFilipov avatar RFilipov 136 Точки

WCF е платформа за цялостно изграждане на сървисна архитектура. Тази технология е съвременния вариант за създаване на web services както SOAP така и REST, но в твоя случай няма да ти свърши работа тъй като трябва да правиш и потребителски интерфейс, а и в заданието се изискват допълнителни неща. Варианта ти е ASP.NET а едно от най-добрите места където може да започнеш е Pragim Technologies:

http://csharp-video-tutorials.blogspot.bg/p/free-aspnet-video-tutorial.html

 

0
MarinaShortyMarinova avatar MarinaShortyMarinova 12 Точки

Благодаря много! Говорих с някои от колегите, които ми казаха, че WCF e само ако имам желание да разширя курсовата си работа. Ще разгледам всичко, което ми прати. Както и да е, оказа се, че имам право да работя с MVC, така че най-вероятно ще избера точно това. Ако някой има туториали за MVC, също бих била благодарна. :) 

0