Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

ReactJS Dollar Football

Здравейте, колеги! Някой успял ли е да реши както трябва Dollar Football от упражненията по "любимия" ни React и ако да, може ли да ми каже защо този код работи при мен но не минава в Judge?

Код: http://pastebin.com/aZSGAhA4

Judge: https://judge.softuni.bg/Contests/Compete/Index/366#2

Условие - 3та задача от ТУК

Да поясня, в Judge качвам само функцията doStuff, която ми връща класовете, както искат по условие. Другия ми важен въпрос в случая - те хубаво искат да върнем класовете, но искат ли вътре да има фукции, които си дърпат данните от базата, или те ни ги подават при тестовете? Поредното не особено ясно условие....

Edit: Да, осъзнавам че някои неща съм ги написал малко индийски. Нямам опит с React.

Тагове:
0
JavaScript Applications 28/11/2016 22:43:31
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

Дай малко подробности, каква точно грешка ти изписва? То така много лесно като изплющиш 250 реда код и кажеш намерете ми грешката laugh. Иначе първото което ми прави впечатление е че променливите ти url, headers и myBets са извън функцията и мисля че така трудно ще ти го признае в джъдж.

0
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

Филма е в това че не ми дава никаква грешка бе човек indecision А като сложа въпросните променливи вътре във функцията, Judge директно ми гърми с exception (иначе просто не минават тестовете). При мен локално обаче всичко си работи перфектно.

0
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

Да де мисълта ми беше след като не ти минават тестовете. в джъдж като дадеш на детайли трябва да ти изписва какъв е проблема. Иначе при мен променливите са си вътре в функцията и ми дава 100. Сега пак ще погледна, да видя къде може да е проблема.

0
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

На тези тестове са забранили да изписва детайли явно. Като кликна ми показва само че нулевия минава, а нормалните не.

0
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

Мисля че открих проблема и вероятно ти по-добре знаеш как да го оправиш, просто не рендираш елементите където трябва. И аз не разбирам много от React но май не е много ОК начина по който ретърнваш елементите. Отвори си решението в един chrome пусни си React приложението (ако имаш такова) и погледни виртуалния браузър който създава React. Ще видиш че не ти рендира елементите в класа content-holder. Мисля че всеки път когато ретърнваш елементи трябва да си в render функцията на класа а ти не го правиш винаги и от там идва проблема.

.   

0
fpfilipov94 avatar fpfilipov94 7 Точки

Знам колко абсурдно звучи ама проверих и едновременно си прави и не си (!!!!)... От гледна точка на нормалното DOM дърво в браузъра, таблиците са вътре в класа. От гледна точка на ReactDOM-а обаче не са. На това направо му викам квантов бъг. Благодаря иначе за фийдбека! Така се получава като бързам и пиша индийски код...

0
29/11/2016 13:08:16
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

При мен е вътре и във виртуалния дом на React и във нормалния дом. Затова подозирам че това е проблема. Виртуалния и реалния дом явно трябва да изглеждат еднакво. 

0