Стартиране на курса Content Marketing
Здравейте, колеги, :)
Благодарим на всички, които избраха заедно с нас да извървят пътя към успешната кариера на дигитални маркетинг експерти!
Ето какво предстои:
• Content Marketing с лектор Василена Вълчанова. Обучението стартира на 30-ти ноември и завършва на 21-ви декември.
• Search Engine Optimisation (SEO) с лектор Геннадий Воробьов. Обучението стартира на 4-ти януари и завършва на 18-ти януари.
• Google AdWords с лектор Мартин Войнов. Обучението стартира на 25-ти януари и завършва на 8-ми февруари.
• Facebook and Social Media Marketing с лектор Бисер Вълов. Обучението стартира на 15-ти февруари и завършва на 17-ти март.
• E-mail Marketing с лектор Борил Богоев. Обучението стартира на 22-ри март и завършва на 7-ми април.
• Ecommerce с лектор Димитър Савов. Обучението стартира на 12-ти април и завършва с изпит на 3-ти май.
Обучението по Content Marketing стартира в сряда от 19 часа в зала Code Ground в сградата на Софтуерния университет на ул. Тинтява 15-17. Видеото от всяка лекция ще бъде качвано до 1 работен ден след провеждането му.
*По изключение този петък /2.12/ занятие няма да има, като последното такова ще бъде на 21.12/
Какво още трябва да знаете?
• Видеото към всяка лекция от съответния модул ще бъде качвано като ресурс в рамките на един работен ден след провеждането на лекцията и ще бъде достъпна на страницата на обучението.
• Домашните работи трябва да се предават до края на седмицата (неделя), след като и двете лекции за периода са приключили. Всяка предадена домашна работа носи допълнителен брой бонус точки.
• Изпитът в края на курса ще бъде под формата на курсова работа, която ще трябва да бъде предадена за проверка и оценяване.
За всички курсисти от цялостната програма е създадена и специална Facebook група, за която ще получите повече информация на мейл, както и на първото занятие.
Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на тел. + 359 892 241 199 или мейл digital@softuni.bg.
Успех на всички! Сигурна съм, че ще се справите с всички нови предизвикателства! :)
Здравей,
заповядай, когато имаш възможност да си вземеш чипа - няма значение дали този месец или когато стартираш следващия модул, като обясниш на колегите каква е ситуацията.
По другия въпрос - ONSITE е присъствено обучение, а ONLINE e онлайн обучение, така че си в правилната форма.
Поздрави и успех! :)
Ха .. наистина съм пропуснал значението на ONSITE :)
Meрси за отговора!