Въпрос за едновременна визуализация на два прозореца
Извинявам се предварително за некоректното изразяване и за елементарните въпроси, но това са ми възможностите към днешна дата.
Първият ми проблем е, че не знам как поставяте (пействате) тук Print Screen.
Вторият ми проблем е, че затова се налага да ви опиша с думи това, което не ми се получава:
При работа с Visual Studio чета условията от word-овскте документи, качени в Judge. Бих искала да променя някаква настройка в word-а, която да ми позволява едновременно писане във Visual Studio и четене на условието от word-a. С текущите ми настройки word-ът се минимизира тогава, когато курсорът е върху Visual Studio и трябва всеки път да местя курсора върху него, за да продължа да чета условието на задачата. Знам, че мога да мина и без тези глезотии, но е много дразнещо, че не знам такива елементарни неща...
Моля да драснете един-два реда за помощ.
Благодаря на всички! Въпреки че във всеки коментар има ценна за мен информация, с моите точки мога да дам само един best answer за отделеното Ви време, така че ще е за първия човек, който снощи ми отговори /много съм далеч от това да се обръщам към Вас с "колеги".../. И понеже въпросите ми са хиляди, само още един ще си позволя за днес: аз хубаво се записах тук, обаче май по друг начин си представях програмирането /както и г-н Попов забеляза/. Та, искаше ми се в края на краищата да се науча да си преинсталирам компютъра, да помогна на хлапето в училище по информатика - например да знаем какво се случва в контролния панел като променим нещо, да мога да му увелича "еф пи ес"-а на Майнкрафт /каквото и да значи това/, да мога да избирам антивирусни програми /да схващам как работят/, с които ще съм сигурна, че няма да имам проблем с електронното си банкиране, ...Обаче това май няма да ми се случи в Софтуни?? И, ако не бяха тези главоблъсканици /задачите от лекциите и изпитите/, които някакси страшно много ме увлякоха и ми създават страхотно удоволствие, със сигурност не бих продължила напред. Но, понеже откъм време е доста разточително това занимание, бих искала да разбера какъв краен продукт на програмирането може да се създаде след завършването на даден курс. Сайтът съм го изчела в тази част, но не го разбирам... Конкретно за Programing Fundamentals и Software Technologies...