Software Technologies - Индивидуален Проект
Колеги имам следния проблем,от 3 дни се опитвам да направя нещо уж лесно - да добавя кутия за коментари към статия и нищо не можах да направя,къде ли не търсих из интернет и нищо,не само ХТМЛ ами и кода не мога да го измисля докрай,избрах си ДЖАВА понеже ми е най интересен този език,някой може ли да ми даде насока къде да търся и има ли колеги с подобни проблеми,понеже има 1 седмица до защитата,а не виждам изобщо как ще успея да направя каквото и да било,само на мене ли ми е пълна каша в главата или има и други като мен
Така значи аз кутийката съм я направил,излиза ми ... пиша коментара субмитвам го ,обаче после го няма под статията,а в базата данни го има създаден има си контент и автор,направил съм го One to many според мене всичко съм направил ,само не ми го показва никъде.
Можеш да направиш променлива от тип List, ArrayList, HashMap и т.н., която през един селект да извлича данните и да ги зареждаш в него, при зареждането на поста да обходиш списъка в View-то като ги напечаташ
Успях да оправя коментарите ,подавам ги на виеу-то,обаче всички коментари се показват под всички статий,не мога да ги оправя,всеки коментар да се показва към статията към която принадлежи,дали е проблема в ХТМЛ или някъде в ДЖАВА кода ??