Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
repuhka avatar repuhka 0 Точки

Home Work Data Science Lecture 1

Здравейте, 

От сега си признавам, че нямах сили да изгледам трите часа видео. Но явно съм много руса и ми е непонятно какво е домашното?!

Мога да предположа, че трябва да използвам данните от последни 2 слайда.... Но какво delivery се очаква от мен? Скрипта зад плотовете, скрипт зад тестовете , чисто и просто отговор на финалните въпроси?

Може да не е много умно питането, но наистина съм объркана какво трябва да upload-на накрая....

 

Всяка помощ е добре дошла :) Усмихната седмица 

Тагове:
0
Data Science
iordan_93 avatar iordan_93 Trainer 407 Точки
Best Answer

Здрасти :)

Домашното е да се напишат задачите, които правехме в час. Това споменах и на откриващата лекция. За домашно задачите ще бъдат два типа: 1) тези, които са останали след упражненията в час и 2) някои допълнителни, ако се интересувате.

По точка 1) кодът го има и в слайдовете, и аз съм го показвал, но идеята е да се упражните и сами. Така правим с всички курсове. По точка 2) - ще направя няколко упражнения за Jupyter, за който се интересува.

P. S.: Задачите от последните слайдове са само примери как се прави анализ. Нищо от показаните неща не е познато и по-скоро е само за илюстрация на метода, по който ще работим идните седмици. При интерес от ваша страна, ще напиша как аз ги анализирам и ще кача моя резултат.

P. S. 2: Силно препоръчително е за напред да имаш сили да гледаш видеата :D. Знам, че е много информация, но... така e :D

1
14/12/2016 00:10:25
plamen.kinev avatar plamen.kinev 1 Точки

Привет,

Аз лично проявявам интерес към решението на задачите от последните 2 слайда. При възможност от страна на лектора да даде някакви решения, с удоволствие бих ги разучил.

Благодаря предварително! 

0
vaderakbarhan avatar vaderakbarhan 0 Точки

Аз бих искал да видя кода, с който могат да се генерират графиките от задачите от домашното. От два часа се боря с TypeError-и и искам да видя основните функции на Pyplot.

0
18/12/2016 22:25:45
iordan_93 avatar iordan_93 Trainer 407 Точки

vaderakbarhan, копирай кода си и / или грешките, които получаваш, тук. Ще опитам да помогна :)

0
19/12/2016 23:03:16