Как да изтегля от сесията user-а или някакъв идентификатор в symfony?
Пак ползвам security.yml конфигурацията за логин, логин формата ми е направена с билдъра, не е като в документацията, направих си и валиден логаут, работят добре, ма не мога да разбера от къде да си дръпна някакъв идентификатор като username или поне email?
Този токън и потребител в сесия ли се запаметяват или къде?
Първото решение снощи се опитах да го направя, но ме стана, ще опитам след малко с второто.
пусни и код да видим ако не стане, може там някъде да е грешката
За да не говоря на празно това е от първия вариант който бях опитал вчера проблема:
An exception has been thrown during the rendering of a template ("Catchable Fatal Error: Object of class Bundle\Entity\User could not be converted to string") - това е при {{ app.user }}
Същото е когато се добави $this->getUser(); в defaultcontroller.php някъде и се изтегли от променлива. Пробвах и втория ти вариант at the most very top преди всичко и пак не чатка. Не знам коя част от кода искаш за това ти слагам безобидната функция в която се намира:
Като цяло грешката е една и съща и за това рекох да няма някакъв друг вариант, които да е очевиден, но не и за мен..