Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
petlv avatar petlv 5 Точки

Защита на проект по Software Technologies - присъствено

Здравейте,

някой има ли информация за начина на провеждане на защитата на проектите по Software Technologies на 22-ри декември за студентите присъствена форма на обучение? Има ли разпределение по зали? Задължително ли е всички екипи да се явят точно в 18.00 ч., когато ще бъде пълна лудница или може да се явим и по-късно при положение, че защитата е планирана да продължи до 22.00 ч.?

ivailo.pankow avatar ivailo.pankow 11 Точки
Best Answer

Казвам как беше днес защитата, като предполагам че и утре ще е по същия начин. Разпределението по зали се направи около 10 минути преди да започнат защитите. Имаше квестори във всяка зала, като при всеки квестор се защитаваше по един проект. Беше съобщено, че защитата ще продължи докато в залата има хора, независимо, че е обявена до 18.00 часа. Т.е. отивайки в 20.00 часа рискуваш хората които по рано са били в залите да са приключили и лекторите да са си тръгнали. Успех!

1
davichonov365 avatar davichonov365 127 Точки

Как протича всичко - излизаш отпред и защитаваш или идва някой при теб и му показваш какво си свършил?

 

0
ivailo.pankow avatar ivailo.pankow 11 Точки

Седи си квестора на стола и като се освободи, ти си взимаш компа и отиваш при него. Тогава вече му обясняваш за какво ти е проекта и там вече каквото те попита :)

0
davichonov365 avatar davichonov365 127 Точки

Връзва ли го към проектора да гледат всички? 

0
21/12/2016 13:55:10