Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
VikiAlexsieva avatar VikiAlexsieva 1 Точки

Проблеми в ASP.NET MVC 5 с повече от 1 ареа

Здравейте,

Проблема ми е следният: Създала съм повече от 1 ареа в която да си сложа всичко което искам да има в проекта ми (има 8 ареи) в едината ми ареа работи без проблем (там е цялата администрация за това "малко" нещо с около 12-13 контолера), но когато реша да ползвам другите нещо някъде се чупи без да знам защо. Някой може ли да ми даде съвет как да го оправя!?

Оставам на разположение за допълнителни въпроси!

Пожелавам ви прекрасна нова година с пожелание за супер много професионални успехи, но и за социални такива! За да можем да направим мечтата "Да преврънем България силициевата долина на Европа" която е И моя, но и на основателя на университета Светлин Наков възможна!

Поздрави

Тагове:
0
Общи приказки
a.angelov avatar a.angelov 1316 Точки

Не даваш много информация, но това, което ми идва на ум като евентуален проблем е неправилно описване/настройка на рутирането... Route-овете от дадена ареа, да се match-ват от тези на друга ареа и съответно отиват за обработка от друг контролер.

0
31/12/2016 09:50:29
VikiAlexsieva avatar VikiAlexsieva 1 Точки

Не знам каква информация ти е необходима. Използвам раутовите които са по подразбиране. Най - тегавото е, че ми връща 404 и не мога да видя с Glimpse къде ми отива заявката да я прехвана.... Според мен трябва да си направя няколко теста и да видя всичко как ще се држи, но не знам някоя лесна и подходяща библиотека и зареди това реших да си правя QAFramework.

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6847 Точки

Дай направо проекта в гитхъб

0