Проблеми в ASP.NET MVC 5 с повече от 1 ареа
Здравейте,
Проблема ми е следният: Създала съм повече от 1 ареа в която да си сложа всичко което искам да има в проекта ми (има 8 ареи) в едината ми ареа работи без проблем (там е цялата администрация за това "малко" нещо с около 12-13 контолера), но когато реша да ползвам другите нещо някъде се чупи без да знам защо. Някой може ли да ми даде съвет как да го оправя!?
Оставам на разположение за допълнителни въпроси!
Пожелавам ви прекрасна нова година с пожелание за супер много професионални успехи, но и за социални такива! За да можем да направим мечтата "Да преврънем България силициевата долина на Европа" която е И моя, но и на основателя на университета Светлин Наков възможна!
Поздрави
Не знам каква информация ти е необходима. Използвам раутовите които са по подразбиране. Най - тегавото е, че ми връща 404 и не мога да видя с Glimpse къде ми отива заявката да я прехвана.... Според мен трябва да си направя няколко теста и да видя всичко как ще се држи, но не знам някоя лесна и подходяща библиотека и зареди това реших да си правя QAFramework.
Дай направо проекта в гитхъб
https://github.com/vikialexsieva/VAgents Тук можете да видите целия код (който съм написала, но не съм изтествала).