Loading...
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки
Best Answer

Здравейте, 

Първоначално занятията щяха да се провеждат в СПС, но тъй като залата в хотел Санкт Петербург е с по-голяма вместимост, ние решихме да проведем обучението там. Информацията в последния мейл е актуална :)

1
Dani0000 avatar Dani0000 1 Точки

В коя част на хотела се намира тази зала?

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

едно време работех там. така че щом причината е по-голяма зала.Най-вероятно е тази на 2 етж голямата конферентналлНо и на място от рецепцията щи ни упътят сутринта.

0
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Занятията ще се провеждат в ресторанта на хотела, тъй като е помещението с най-голяма вместимост. 

0
ikoprinkova avatar ikoprinkova 0 Точки

Аз търсих някъде да пише нещо за провеждане в град Пловдив, но не открих нищо, а уж до 18ч. трябваше да имаме имейли!

0
Terziyski avatar Terziyski 54 Точки

Здравейте, преди малко получих информация направо в профила си . 

Събота от 10:00 - 14:00 , хотел SPS , бул Освобождение 3

0
09/01/2017 20:34:23
torcida avatar torcida 1 Точки

Аз също получих, че курса ще се проведе в SPS, но на мейла получих 
"

Подготвителният курс Programming Basics - България - янаури 2017 започва на 14 януари. Занятията ще се провеждат:

"
Очевидно има някаква грешка.

1
Terziyski avatar Terziyski 54 Точки

Сега си прегледах мейла и при мен пише , че мястото за провеждане на лекции е сградата на  Парк Хотел Санкт Петербург yes

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

Днес получих майл че ги местят в панаира? пак от 10 часа? Имали нещо такова обявено е на лекцията? Но първата се наложи да я пропусна заради служебни ангажименти покрай лошото време?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.