Programming Basic - България 2017
Здравейте, някой има ли вече информация къде и кога ще се провеждат лекциите в гр. Пловдив ?
Здравейте, някой има ли вече информация къде и кога ще се провеждат лекциите в гр. Пловдив ?
Здравейте,
Първоначално занятията щяха да се провеждат в СПС, но тъй като залата в хотел Санкт Петербург е с по-голяма вместимост, ние решихме да проведем обучението там. Информацията в последния мейл е актуална :)
Аз търсих някъде да пише нещо за провеждане в град Пловдив, но не открих нищо, а уж до 18ч. трябваше да имаме имейли!
Здравейте, преди малко получих информация направо в профила си .
Събота от 10:00 - 14:00 , хотел SPS , бул Освобождение 3
Аз също получих, че курса ще се проведе в SPS, но на мейла получих
"
Подготвителният курс Programming Basics - България - янаури 2017 започва на 14 януари. Занятията ще се провеждат:
"
Очевидно има някаква грешка.
Сега си прегледах мейла и при мен пише , че мястото за провеждане на лекции е сградата на Парк Хотел Санкт Петербург
Днес получих майл че ги местят в панаира? пак от 10 часа? Имали нещо такова обявено е на лекцията? Но първата се наложи да я пропусна заради служебни ангажименти покрай лошото време?
В коя част на хотела се намира тази зала?
едно време работех там. така че щом причината е по-голяма зала.Най-вероятно е тази на 2 етж голямата конферентналлНо и на място от рецепцията щи ни упътят сутринта.
Занятията ще се провеждат в ресторанта на хотела, тъй като е помещението с най-голяма вместимост.