Loading...
VasetoZhivkov avatar VasetoZhivkov 0 Точки

Въпрос за Programming Basics - България 2017 (гр. Търговище)

Здравейте.

Аз и един мой приятел се записахме за курса, точно отбелязахме и града, в който ще го посетим - Търговище. На 9-ти трябваше да получим имейли, но вместо това получихме такива на 7-ми, които ни информираха, че сме одобрени и имаха линк към 4-те групи за записване, но никаква информация за това къде точно и начален час на курса. Аз самият съм объркан, защото на профила си имах избор измежду 4 групи, и 4-те в зали на СофтУни сградата. Да не би случайно да сме се записали за различен курс? Въпреки че имахме поле, в което да изберем град на посещение за курса... Ще съм благодарен, ако някой може да ми помогне и изясни нещата. 

Тагове:
0
Programming Basics
mustafov avatar mustafov 75 Точки

Здрасти, 

Аз и един колега ще водим курса в Търговище.

Ето това е фейсбук групата за бейсик в Търговище : https://www.facebook.com/groups/softuni.students.targovishte/ 

В най-скоро време ще има информация и ще пишем в група, и софтуни най-вероятно ще ви информира.

0

Благодаря за информацията.

0
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте, 

Можете да изберете група за Търговище от ТУК.

0

За съжаление не откривам Търговище като опция в списъка.

0
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Това вероятно се дължи на факта, че в Търговище има само една група: 

Можете да посещавате занятията на обучението там и тогава, започвайки от 14-ти (другата събота)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.