Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
kosio197 avatar kosio197 104 Точки

Курс Java Web Development Basics - януари 2017

Привет колеги.

Във връзка с наближаващия краен срок за записване

- Ще има ли инстанция на курса /тъи като програма засега няма /  ?

-Кои лектори ще го водят / практически опит/  ?

-Кои технологии ще се изучават ? / силно се надявам да не имплементираме на ръка отдавна утвърдени библиотеки  а да ги изучаваме /

-Какво ще представлява изпита в края на курса ?

-Ще се прави ли цялостен завършен проект  с използване на конкретните технологии / както на предишните два външни курса JEE/  ?

 

поздрави Константин Петров

 

Тагове:
0
Module: Java Web 12/01/2017 13:21:46
vancho avatar vancho 430 Точки

И аз чакам програмата за да платя, ама няма още!

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Кои технологии ще се изучават ? / силно се надявам да не имплементираме на ръка отдавна утвърдени библиотеки  а да ги изучаваме /

Модулът е от два курса. През първия ще се имплементират утвърдените технологии, ще се учи и малко HTML. Накрая ще се прави проект върху имплементираните от нас/вас неща.

През втория ще се изучава Spring (в частност ще се ползва Spring Boot) - MVC и REST. Накрая ще се прави проект (дали през целия курс или за 8 часа в един ден, не сме решили още), в който ще трябва да се направи уеб приложение, с разделени слоеве на модели, хранилища, услуги и контролери. Клиентска част на Thymeleaf, както и вероятно ще се изисква някаква функционалност, която да бъде контактвана като REST услуга с опционално (бонус) имплементиране на клиентска част с JavaScript.

2
villyjord avatar villyjord 174 Точки

"Накрая ще се прави проект (дали през целия курс или за 8 часа в един ден, не сме решили още), в който ще трябва да се направи уеб приложение, с разделени слоеве на модели, хранилища, услуги и контролери."

 

За да се научат добре нещата, определено проект през целия курс със завишени изисквания при оценяване е по-добре. Човек лесно може да забие някъде на сложен изпит и да го опропасти. С ежедневно човъркане по проект неусетно нещата се научават качествено и улегнало. Освен това проектът ще влезе в портфейла на автора му и може да послужи за всякакви добри цели. :)

1
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Good point. Вероятно първият курс ще се прави нещо много малко и годно за изпит от 6 часа, а през втория - проект през целия курс :)

2
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

може ли линк за курса, не го намирам

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

По-късно днес ще скрием старите курсове и ще пуснем новите да се виждат.

1
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Амиии, бъркаш са (както казват в едно предаване laugh ). Аз си чакам програмата на C# Web, дето и тя беше за четвъртък, после стана "края на седмицата"... е, има още няколко часа до края на седмицата....

2