Намиране на стаж/работа
Здравейте,
Знам, че вече има доста теми във форума за намиране на работа, но ми е трудно да намеря информацията, която ми трябва, затова реших да създам нова тема. Изпитвам затруднения в намирането на стажове/работа в ИТ сферата и не знам към кого да се обърна за съвети. Езиците, които владея са C#(Ниво: ООП), Java(Ниво: ООП) и Python(Ниво: ООП). Проекти съм правила само в СофтУни (и то отборни проекти). Собствени все още не съм правила, понеже не знам работодателите какво търсят (и как да е направен проекта), за да бъде извикан човек на интервю. Нямам нищо против и да науча нов програмен език ако е необходимо. Много искам да се развивам в ИТ, тъй като програмирането много ми харесва. А неща като unit testing, design patterns, тагове, алгоритми задължителни ли са за стаж/работа? И какво друго е необходимо, за интервю (проекти, ...)?
Проектите ги има качени в GitHub. Не са конзолни приложения. Използвани са фреймуърци в тях. В GitHub все още нямам направени Android приложения, а в момента работя самостоятелно по едно.