Не мога да сисменя home-paga
Здравейте колеги,
Имам един проблем,който не мога да реша.
От няколко дни не мога да сисменя home-paga.
Как да го оправя ?
Здравейте колеги,
Имам един проблем,който не мога да реша.
От няколко дни не мога да сисменя home-paga.
Как да го оправя ?
home-page на браузера ?
с кой браусер си ? ако си с хром -> setting -> търсиш където пише "Appearence" от там под отметката "SHow home button" е текущия ти хоум пейдж. натискаш бутона Change и го сменяш с това което искаш .. Ако си на български език .. незнам как е преведено
настройки -> Външен вид -> Показване на бутон вкъщи -> промяна .. нещо подобно би трябвало да е
// това е ако съм ти разбрал въпроса правилно и ползвах chrome за браузър
Това ми напомня веднъж се рових бая време в интернет да търся един солюшън на php да ми връща едни координати спрямо text to image и като цяло големи лайна бяха, щом нямаше много инфо и в стаковерфлоу. Та влязох в една тема в един форум - човека имаше абсолютно същия проблем и аз мега вече мега доволен, че ще намеря отговора или, че автора ще сподели какво е намерил - та скролвам надолу докато не видях пост от автора: "tnx guys i fixed it, bye". Facepalm...
Какво ще рече това ?
Махни приставката на AVG-то (Extensions) от Chrome-а и после в Settings -> Open a specific page or set of pages. Set pages (или най-вероятно тук ти е зададено avg да отваря) и задай dir.bg.
За кво сте такива маймуни и хейтите човека с минуси бе? Пълни тапанари сте.
Здравейте, някой може ли да ми каже дали има зали във Шумен?
Здравейте. Другият път дефинирайте заглавието на темата си по-добре, така че само от него да се разбере за какво е темата , както и пояснете за кой хоум пейдж става въпрос - този на браузъра или на страницата на софтуни :)
Естествено,че на браузъра.
Дали нямаш някой malware, който ти сетва хоум-пейджа? Най-добре провери с някоя програма. Аз ползвам Malwarebytes и е the best.
За информация, какъв ти е хоум-пейдж-а?
Да благодаря,ще опитам .
Работя с хром-а и задавам като начална dir.bg , a ми зарежда avg..