Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Miroslav01 avatar Miroslav01 15 Точки

Курсове и Модули

Здравейте,

Имам въпрос относно модулите и курсовете. 

Курсовете като HTML5 и PHP Basics, които се предлагат в момента са отделно от основните модули, нали? Поне така го разбирам аз. Ако запиша/взема някои от тези курсове то ще се брои ли че е взет курс от някои от съответните модули? Малко ми е неясно. Или ще трябва пак да си платя 260лв. за целия модул когато му дойде времето.

Според учебния план модулът Web Basics включва Web Fundamentals HTML5 и WordPress. Също така всеки отделен модул струва 260лв. онлайн, т.е. би трябвало да включва и двата курса за тези пари. Сега този курс(януарския)  ако се запише/вземе ще се брои ли за част от Модула Web Basics? И ако сега платя за курса HTML5 190лв за онлайн, то колко евентуално ще струва само WordPress? Пак ли ще е 190лв. ? Иска ми се да запиша HTML5, но ако пак ще трябва да платя после 190лв. или 260лв., то няма да има много смисъл. 

Или сега когато съм на Programming Fundamendals то няма как преди да го премина да записвам други модули? WebBasics по специално.

 

0
Въпроси за SoftUni 14/01/2017 18:20:17
fbinnzhivko avatar fbinnzhivko 1584 Точки

Има отворени курсове и основна програма.
Ако мислиш да караш основната програма няма смисъл да караш курсовете от нея като отворени защото ще трябва по два пъти да ги плащаш.

0
morski77 avatar morski77 137 Точки

Web Basics не от задължителните модули от основната програма,така че може да го караш както намериш за добре.

Ако запишеш само отворения курс,той съвпада напълно(мисля даже върви едновременно за всички) с първата част на този от основната  програма.Втората част е WordPress,който не съм сигурен, че ще го пуснат като отворен.

Така че може да избираш без WordPress за 190лв или HTML5 и WordPress за 260лв.

Аз мисля да избера втория вариант.

А може да го запишеш когато решиш,ако имаш време HTML5 и CSS не са толкова трудни.

0
14/01/2017 22:55:25