Проблем с инсталацията на Visual Studio 2015 на Windows 10
Проблем с инсталацията на VS 2015 на Win 10, при започване на инсталацията зарежда малко в началото и изведнъж забива някакви идея как да го оправя?
Проблем с инсталацията на VS 2015 на Win 10, при започване на инсталацията зарежда малко в началото и изведнъж забива някакви идея как да го оправя?
Пробва ли да рестартираш компютъра, както и да инсталираш всички ъпдейти на Windows-а, или пробвай с различна версия на VS имам в предвид x86 или x64.
И аз имах същият проблем със инсталацията на Visual Studio, но мисля, че тогава се получи, защото го бях изтрил преди и го слагах отново. Пробвах да трия кешовете и темп остатъчните файлове, както и всички останали регистри на Microsoft Visual Studio 2015, но без успех, всеки път ми даваше една и съща грешка при инсталация. Накрая преинсталирах windows-a и успях да го подкарам.
Следващият път, когато го инсталиш и ти даде грешка, виж кода на грешката (мисля, че се намираше в Autolog файла на инсталацията) и след като вече знаеш как се казва грешката провери какъв е проблема в сайта на Мicrosoft на този линк https://support.microsoft.com/en-sg/help/3039361/common-issues-in-visual-studio-2015-setup , там ще намериш solution как да го fix-неш и да подкараш инсталацията успешно.
на мен ми прави същия проблем с 8цата , същото решение ли се прилага? 1. преинсталирам си Windousa и 2. търся решение от microsoft ?
Пробвай първо с помощта от Microsoft и ако не стане - тогава преинсталирай.
Благодаря , справх се! :)
Пробвай с VS 2013, да видиш да ли го има пак същия проблем. В крайна сметка, ако тръгне и с него може да учиш. По-лесно от преинстал.
рестартирах го и пак не стана