Плащане на изпит след ниво 0
Колеги, някаква информация до колко часа днес трябва да се направи плащането по банков път тъй като сега отивам към банката да преведа парите ? ......добре че има клон който работи днес до 9 часа :D
Колеги, някаква информация до колко часа днес трябва да се направи плащането по банков път тъй като сега отивам към банката да преведа парите ? ......добре че има клон който работи днес до 9 часа :D
Няма проблем когато и да го преведеш!
Здравейте, искам да попитам някои дали не би ми драснал IBAN-a отново и другата информация, тъй като в профила ми се пази само номер на плащане Благодаря предварително !
Успешно заявихте плащане по банков път. Остават само още няколко малки стъпки до началото на приключението да бъдеш софтуерен инженер!
За да осъществите плащането, моля внесете сумата по следната банкова сметка: IBAN: BG55BUIB98881037742900 Банка: СИБАНК - BIC: BUIBBGSF Титуляр: Софтуерен университет ООД Във вносната бележка за „задължено лице“ се изписват трите имена, ЕГН, номер на плащане и потребителско име в softuni.bg. За „основание за плащане“ се изписва „Такса за обучение“.
Заповядай :)
Здравей, ако си потвърдиш плащането, ще получиш мейл с инструкции как да попълниш платежното, както и какъв е нашият IBAN.
Има ли начин да платя във вторник когато отивам на лекция ?
Във Emaila който получих беше много ясно посочено че плащането трябва да бъде направено до 22.06 Демек днес. :( дано може и във вторник да ги платиш.
Апф, аз сега видях че плащането е до 22.06 о.О Аз мислех в понеделник да ида до банката...
Има ли все още някаква опция да си платя таксата за изпита или срокът вече и изтекъл. И ако може да ми кажете какво следва щом не съм успял да я платя, трябва да се запиша за нов подготвителен курс ли?
Понеделник звънях в университета и ми казаха че до 24и ще е активно плащането. Най-добре звънни утре и ги попитай по телефона какво да правиш.
Да, можеш да платиш. Както виждаш, съобщението за активно плащане още седи на сайта. Просто заяви плащане през него (има линкче).
Благодаря за бързия отговор. Знаете ли след плащането по банков път дали се получава е-мейл за потвърждение.
изпуснал съм датата за заплащане ... просто съвсем изключих ...има ли шанс все пак да се запиша за изпит?
Аз също забравих, има ли вариант да се запишем?
Не би трябвало да има проблем, но за всеки случай пишете един мейл на екипа от Контакти горе.
Благодаря за бързия отговор :)