Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Да се съберем неформално на хижа в събота, 28 януари, на неофициален тим билдинг. Има ли мераклии?

Колеги, приятели, фенове на СофтУни,

Събираме се на 28 януари (събота) неофициално, по нашенски, групичка първокурсници студенти от СофтУни (и не само), да се запознаем, да се позабавляваме, да попеем, да поиграем, да пием по 2 ракии и да си направим парти по нашенски, горе в планината, на Витоша, на х. Планинец, далеч от обхвата на мобилните мрежи, извън "интернета", където сняг и лед не могат да ни изплашат, но пък ракията е люта, а камината се е разгоряла, та чак по потник да стоиш...

Събирането е неофициален тим билдинг за студенти и приятели на СофтУни. Могат да дойдат всички от общността на Софтуерния университет.

Удоволствието е на студентска цена: 17 лв. нощувка + 11 лв. куверт на човек за ресторанта. Можем да си внасяме китарки и тарамбуки, домашна ракийка и дядово винце, буренца с биричка, бабини мезенца и домашни салатки, ароматни гозби, люти разядки и каквото друго си донесем.

Записването става на рецепцията в СофтУни, срещу 10 лв. капаро (записваме име и фамилия и брой куверти). Нощувката не е задължителна, но се препоръчва, щото след 2 ракии в този сняг може и да си останете в някоя преспа сняг по пътя за София.

Менюто, включено в куверта, ще е нещо такова:

  • Шопска салата - 4.50лв
  • Кълцаница на скара - 3.80лв
  • Пържени картофки - 2.40лв.

Срок за записване: до вторник (24 януари).

3
Events 21/01/2017 15:51:24
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Ако някой не може да остави капаро, нека намери свой колега да остави за него.

Има 70 места, но вече запълнихме 30 от тях, приоритетно за колегите от Tech модула. Идеята първоначално беше да се съберем само Tech модула, но отваряме партито за всички любители на планината и този тип партита.

Наков

0