Loading...
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Имаш излишни знаци ";" след аргументите на всеки if стейтмънт. Знакът ";" означава край на реда, а if стейтмънта заедно със всичките му компоненти (включително бодито (боди е това в къдравите скоби)) се брои за един ред.

0
22/01/2017 20:14:49
Metodi_Popstoilov avatar Metodi_Popstoilov 1 Точки

Махни ';' след if конструкциите.

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

добре значи,аз и аз не ги разбирам много тепърва се уча и аз.но забелязвам няколко неща.Първо опитах се да подкарам това което си написал като код..никакъв резултат не ми излиза.Второто което виждам е че се опитваш да правиш математически операции между string и int/double  цяла число което няма как да стане.И трето което ми прави впечатление че стойностите на валутите ти са само в if цикъла и това е малко объркващо.На прав път си,но някои неща можеш да ги изгладиш и ще стане.Аз го реших нонеискам да ти давам готовия код няма смисъл.Сорри май звучи малко объркано това което казвам :Д

0
VanessaShopping avatar VanessaShopping 48 Точки

Съвет: Не използвай double когато смяташ пари :). За по-добра четимост на кода и за по-голяма яснота изкарай резултата в променлива още в самото начало. Нещо от сорта на decimal result = 0.0m;

Нямам спомен за задачата , но мисля ,че грешката може да е във входа на валутите. Виж да не би да трябва да са с главни или с малки букив , тоест EUR или eur. А може входа на Judge да е гаден. Може да е eUr . За да се застраховаш направи всичко на малки или на главни букви. 

1. string currency = Console.ReadLine().ToUpper();

2. string fcurrency = Console.ReadLine().ToUpper();

0
Ivan89pln avatar Ivan89pln 14 Точки

Здравей,препоръчвам ти да не добавяш ; след if() а да го добавяш след текста който ти е вътре в т.нар блок скоби { }.Също така мисля,че няма нужда от вложени проверки тук,само се объркваш повече така..Спомням си,че когато решавах тази задача я реших по много нубски начин,защото нямам все още толкова добри познания,но все пак е доста по елементарен и разбираем.Ето линк да огледаш внимателно как съм направил проверките за съответните валути,без вложени проверки а само с няколко прости.

Фикс на твоя код,така задачата по твоя вариант работи 100/100 http://pastebin.com/RyKB0BEV

Моя вариант с по-прости проверки,заповядай 100/100 http://pastebin.com/Rt8Kh6Jj

Този знак &&,който съм използвал е логическо "и",потърси имформация за него,ще ти е от полза за проверките,също така потърси и за || ,което е логическо "или".

0
23/01/2017 12:01:00
ruskovweb avatar ruskovweb 15 Точки

Погледни и моето решение на задачата http://pastebin.com/5T3FMPVp

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.