Някой има ли излишен плосък монитор, който да подари или да предостави за временно ползване?
Настоящия ми монитор изгоря и нямам възможност да си купя нов точно в момента.
Настоящия ми монитор изгоря и нямам възможност да си купя нов точно в момента.
Съчувствам ти!
За съжаление не мога да типомогна, но защо не напишеш същия пост и в другите модули на форума, защото така увеличаваш шансовете си повече хора да прочетат поста и съответно измежду тях да се намери колега, който има възможност да ти помогне.
Стискам ти палци.
Аз имам 19-ка с DVI и VGA изход в перфектно състояние. Искам му скромните 40 лв.
https://www.facebook.com/niky.bakalov, намери ме. Мога да помогна
Временно можеш да използваш телевизор вместо монитор.
Майтапиш се, нали; ) Наистина ли си помисли, че е възможно да имам телевизор, който може да се ползва за монитор и да не се сетя да го направя? (всъщност нямам никакъв телевизор, защото не изпитвам потребност да гледам телевизия, а още по-малко пък имам излишни пари за глупости...)
Твоя работа.
На мен досега два пъти ми е изгарял монитора и временно съм се оправял така.
Колега, продължавам да не схващам логиката ти... "Твоя работа." е израз който би следвало да използваш, ако ти бах казал че имам телевизор, който е подходящ за целта, но аз по някаква причина не желая да го ползвам и за монитор. Но аз въобще не казах това. Та коя част от "нямам нито телевизор, нито монитор" не е ясна не мога да разбера :P
Освен да ми предлагаш да си купя телевизор? Но всъщност те са значително по-скъпи, поне тези които стават за монитори. А аз в момента имам бюджет от 4.06 лева до края на седмицата и по принцип 50-100 за месец ми е бюджета за сметки и храна... Та колко от тях ми предлагаш да отделя за телевизор? Да не говорим че един стар TV би ми вдигнал сметката за ток поне с 30-40 лева, ако сметките ми са верни... А толкова струват най-евтините плоски монитори. Т.е. избиват се само за месец от разликата в консумацията на електричество, но като ги нямам тези 30-40 лева налични, няма как да си взема... А лекциите си вървят...