Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5300 Точки

Безплатен Windows 10 за всички студенти от СофтУни

Здравейте колеги,

СофтУни беше одобрен за членство в програмата Microsoft Imagine Premium. Като част от програмата студентите на СофтУни получават накратко казано лицензи за всички продукти на Microsoft без MS Office. Това включва Windows 10, Visual Studio Enterprise, Windows Server Enteprise, SQL Server Enterprise и много други. Получавате още MS Access, MS Project и MS Visio, но няма MS Word, MS Excel и MS PowerPoint.

Можете да разгледате продуктовия каталог на MS Imagine програмата тук:

https://softuni.onthehub.com

Можете да ползвате всички продукти от каталога не само в учебните зали на СофтУни, но и на личния си лаптоп и на личния си домашен компютър. След завършване на СофтУни можете да задържите ползваните лицензи. Получавате още безплатен достъп до Azure cloud платформата (без кредитна карта).

Как да се регистрираме в MS Imagine Premium (за СофтУни студенти)?

Когато станете студент в СофтУни, администрацията на СофтУни ще ви изпрати покана за включване в MS Imagine Premium.

  • За студент в СофтУни се счита всеки учащ при нас, който е записал някой от модулите (семестрите) от основната програма на СофтУни, примерно Tech Module, Web Basics, DB Fundamentals, JS Core или друг.
  • Поканата се изпраща в началото на всеки семестър (януари, май, септември всяка година). Сегашните студенти от випуск януари 2017 ще получат покана за MS Imagine по e-mail до няколко дни.
  • Поканите се изпращат на e-mail адреса от вашия softuni.bg акаунт, с който влизате в сайта на СофтУни.

Със студентския мейл не става! Ако имате студентски email в Office 365 (someone@students.softuni.bg) и се регистрирате от линка за регистрация, ще получите достъп до Imagine Standard, а не Imagine Premium. СофтУни е член и на двете програми, но само втората включва Windows 10 и по-високите версии на Visual Studio, Windows Server и SQL Server.

Ако не сте студенти в СофтУни, нямате право да ползвате MS Imagine програмата, примерно ако сте записали само единичен курс (да кажем Photoshop или Arduino или C++).

Наков

46
Важни съобщения 02/02/2017 13:49:13
snaikeee avatar snaikeee 54 Точки

Супер Мерси

-1