Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
IlianStefanov2003 avatar IlianStefanov2003 -7 Точки

AdobeDreamweaver

Добър вечер

искам да питам относно пак за сайтовете. Имама два въпроса- къде да видя това за сайтовете защото постоянно ми криете въпросите а пък търся това за сайтове а не намирам. Може ли да ми пратите линк преди да го скриете, за да го прочета 

И също така бих искал да Ви помоля-може ли някой да ми препоръча от някъде да чета на български за AdobeDreamweaver защото с него се правят сайтове на няколко езика и също така не мога да го кача и не знам как?

 

 

Някой ако може нека отдели малко време с мен-за връзка 

фейсбук-Ilian Stefanov

Тагове:
0
Web Basics
Sim0o0na:
Отговорено е.
worminer avatar worminer 104 Точки

Здравей,
Въпрос 1: кои сайтове ?
Въпрос 2: защо ще ползваш Dreamweaver ..

иначе за уроци пробвай тук : http://bfy.tw/9r0e .. това от "uroci.net" мисля че ще ти свърши работа ..

0
IlianStefanov2003 avatar IlianStefanov2003 -7 Точки

Мерси 

Отговор 1-понеже постоянно модераторите ми криха въпросите защото ми пишат че имало такава тема, но аз не я намирам и ги питам къде е за да я прочета

Отговор 2-не знам защо използвам DreamWeaver и също така като направих вчера кода не знам защо в интернет вместо да ми покажге каквото трябва ми излезе кода който съм написал а не текста

Отговор 2-за уроци.нет-чел съм ги абсолютно всичките и не ми вършат работа

Въпрос 3-знаеш ли PDF или уроци за Dreamweaver в интернет на български?

0
Sim0o0na avatar Sim0o0na SoftUni Team Moderator Trainer 567 Точки

1. Пиши разбираеми теми, а именно обръщай внимание на пуктуацията.

2. Крием ти темите, защото има такава тема.

3. Информацията за която питаш, можеш да я намериш сам в Гугъл, а и какво ти пречи да е на английски? Ако търсехме всичко, което ни трябва на български, нямаше да има българи програмисти. :)

4. Friendly advice: ако искаш да се научиш да пишеш сайтове, с Dreamweaver няма да стане.

2
IlianStefanov2003 avatar IlianStefanov2003 -7 Точки

Ок мони за всичко-в гугъл съм търсил и не намерих което ми трябва-да искам да правя сайтове-щом тогава с DreamWeaver не могат да се правят сайтове имам два въпроса-1.за какво се използва DreamWeaver тогава?

2. Може ли да ми препоръчаш отнякъде да си направя сайт с безплатен домейн някакъв както и хостинг?

0
Sim0o0na avatar Sim0o0na SoftUni Team Moderator Trainer 567 Точки

Пробвай с книгата Dreamweaver for Dummies.Dreamweaver е правен с цел да правиш прости страници, с не кой знае каква функционалност, бързо, но проблемът е, че ти не знаеш какво правиш. Направен е, за да може лелките от пощата дори да си направят страница. Само че, съмнявам се ти да искаш точно това, по-скоро искаш да си създадеш страница и да знаеш от до нещата. С риск да прозвучи като реклама, има си курсове в СофтУни за това, но пък и достатъчно туториъли в интернет. Конкретен източник не мога да ти предложа, по-скоро с опита който имам ще те посъветвам първо да проучиш за възможни технологии, след това да започнеш да разучаваш как се действа с тях, така ще се насочиш сам и ще откриеш ресурси. Имай предвид, че без минати курсове като Basics, Fundamentals на някой от езиците и тех модула ще ти е малко трудно. Защо не започнеш от там?

 

1
03/02/2017 17:59:21
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

Ако искаш да ползваш WYSIWYG частта на DreamWeaver - по-добре недей. Този тип правене на сайтове с провлачване на елементи по страницата, отдавна беше заместен от друг тип софтуер, така наречените системи за управление на съдържанието - Content Management Systems (CMS). Един от най-известните такива е WordPress.

4