Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AsenCME avatar AsenCME 9 Точки

Web Fundamentals - Домашни

Здравейте,

Имам едно запитване. То е следното: в Judje системата, когато искам да кача файл, винаги ми дава "Compile Time Error". Не мога и не мога да разбера защо не ми приема файловете. Това е едно на ръка. А когато трябва да качвам и снимки, като цяло ми казва, че файла е много голям. 

Така че, колкото и да е глупав въпроса, може ли да ми поясните как точно трябва да си качвам домашните в системата.

Благодаря!

0
Web Fundamentals - HTML5
AtanasTsankov avatar AtanasTsankov 9 Точки

Не трябва да качваш снимки. Единственото, което трябва да се съдържа в архива ти, който трябва да е с формат .ZIP, са .html файл и .css (ако задачата изисква такъв). Също така гледай имената на файловете да се казват точно както се пише в задачата иначе judge-a няма да може да ги намери най-вероятно. Всякакви снимки и друга мултимедия, която се използва за задачите, е за нас, за да придобием точна представа как стават нещата. Judge-a не проверява дали 'пътят', който си сложил за даден img е верен, а проверява дали имаш img таг там, където очаква.

-1
AsenCME avatar AsenCME 9 Точки

Съжалявам. Това явно е група, в която не съм включен и не ми позволява да го видя...

0
09/02/2017 21:32:46
Annie avatar Annie 87 Точки

Не включвай картинки в архива - единствено html и css файловете. Той трябва да бъде .ZIP. Ако и това не помогне, най-вериятно не си затворил някой таг в html файла или } или ; в css файла.

0
AsenCME avatar AsenCME 9 Точки

Значи аз правих първите няколко домшани. Системата ми ги прие. Обаче сега по същата "формула" като ги кача, то ми казва Compile Time Error. Не знам какво да правя. Отнемат ли се точки ако не си праща, домашните (защото аз си ги правя).

0
YaneZ avatar YaneZ 33 Точки

Трябва просто да казчваш архив, който съдържа само html и сss във формат ZIP. Това е мисля, че имаше и видео относно темата. Успех, колега! :)

0
golearnweb avatar golearnweb 37 Точки

И аз се сблъсках с твоя проблем днес колега и затова влязох на форума да видя решение. Интересното е че намерих такова - което е донякъде странно - но работи.

На три от задачите ми даваше time limit и не можех да си обясня защо - цифрите бяха под тези на изискуемите и нямаше логика да забива...

И се оказа... че .zip файловете ги кръстосвах така: 27_01_2017_upr.zip - т.е. дълго - и ми хрумна да именувам .zip файла да речем 1.zip, 2.zip, 3.zip - и стана!

Мислех че е заради само от една от задачите, ама не - затова като пробвах и с 3-те забиващи проблема - NO PROBLEM!

По 100 точки...

Cheers :-)

0
03/03/2017 19:39:05