Loading...
Genchotsv avatar Genchotsv 1 Точки

преповтаряне

Здравейте... искам да попитам как ставаше това ..., какво се дописваше, ако искам да си тествам в конзолата многократно кода без да я затварям

Тагове:
1
Module: C# Advanced
morski77 avatar morski77 137 Точки
Best Answer

За да повтаряш нещо трябва да го вкараш в цикъл - дали ще е for или while няма значение.

Ако повторенията не ясно колко ще са на брой,трябва да на направиш един безкраен цикъл.С while е нещо такова:

while(true)

{

Console.Readline()

}

Ако съм те разбрал правилно?

0
10/02/2017 18:53:01

Благодаря.. мн правилно си ме разбрал, Благодаря

0
p.yordanov avatar p.yordanov 51 Точки

Може би говориш за Console.Readline() ? Тази команда спира изпълнението на програмата докато не се натисне клавиш, тоест ако я сложиш в края на кода си ще предодврати затварянето на конзолата.

0

Това е така, но аз имам предвид...следното

написвам входа в конзолата програмата се изпълва и изкарва Press any key ...... след това без да се затваря искам да продължа с ново

въвеждане на вход и ново изпълнение на програмата и пак и пак .... докато не го затворя в от горния десен ъгъл

то това го говорихме на лекции но го забравих.. слагаха while пред самия код , най отгоре, но не се сещам как беше

0
10/02/2017 17:30:37
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.