Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AsenVolev avatar AsenVolev 8 Точки

Нужда от помощ с плетеницата ми Andrey And The Billiard

Та днес мъчих една задачка от Object and Classes иии направих всичко което се изискваше в условието но джъджа ме прецака пак :D

http://pastebin.com/PFnnXNv1 това е Main-a;

http://pastebin.com/1z7WuWY1 а това е класът;

Черпя сандвич човекът който ми каже защо аджеба ми дава 60/100 и как да го направя същият код 100/100. Знам че има готови решения от които да си помагам.

Тагове:
0
Programming Fundamentals
simonradev avatar simonradev 67 Точки
Best Answer

Здравей, пипнах я малко повече задачата, но от повечето неща, които беше написал нямаше нужда. Постарах се да обясня всичко максимално кратко и ясно с коментари в кода, надявам се да разбереш нещо, а ако не питай!

Ето го и кода -> http://pastebin.com/BsjXPMiU.

Сандвича да е с пилешко! :D

1
10/02/2017 19:28:41
AsenVolev avatar AsenVolev 8 Точки

понеделник 2 до 6 идваш а си получиш наградата ;д

0
simonradev avatar simonradev 67 Точки

Добре :Д

0
AleksanderKostadinov avatar AleksanderKostadinov 12 Точки

Не проверяваше дали вече има такъв клиент и дали той има вече такава поръчка. И в изчисляването на биловете ти липсвше едно " "+"преди "=";

http://pastebin.com/CRwTrySL

И имах същия прблем, но погледнах от най-добрите.

https://softuni.bg/forum/12271/exercises-objects-and-classes-7-andrey-and-billiard

Не си спомням от къде го гледах това, може би от лекция на Кенов или Наков, но когат имам проблем със задача и много съм се блъскал, но нищо не излиза, пиша следното

softuni.bg; "Име на проблем"       в гооглето

Ако откривам топлата вода за теб извинявай . Просто искам да помогна.

Успех.

0
simonradev avatar simonradev 67 Точки

Проблема не е само в "+=". Пробвай да я подкараш или да я постнеш в джъдж, за да видиш какво става. :D

0
AleksanderKostadinov avatar AleksanderKostadinov 12 Точки

Джъджа е доволен брат. но си трябва class. 

http://pastebin.com/Lgjpc4GW

Ето го. Мой клас е същия като неговия, затова не го постнах.

0
simonradev avatar simonradev 67 Точки

Е аз като пробвах само да добавя един + не стана. Той изобщо няма проверк за това дали един клиент същетвува или не и ако съществува да добавя на неговата сметка неща а не да прави нов. Дебъгни му кода и вкарай едно и също име няколко пъти да видиш.

0