WEBIT.FESTIVAL EUROPE 2017 ще се състои на 25 и 26 април

Миналата година София се сдоби с титлата “Дигитална столица на новите пазари”, а благодарение на Webit.Festival градът все по-често се свързва с правене на бизнес и иновации.

Тази година мотото на фестивала, който ще се проведе на 25 и 26 април в София Тех Парк, е re:Inventing Europe’s Future. Събитието дава възможност на посетителите си да избират между 12 паралелни конференции, една от които е насочена специално към софтуерните разработчици.

Dev Summit ще срещне местните софтуерни лидери с доказани имена, като създателя на MySql и основател на Фондация Maria DB Майкъл “Монти” Видениус, световно известния девелопър адвокат на Google Дон Додж, главният технически директор на TapOnlt Цахи Либерман, основателят и технически директор на Hired Алан Грант и девелопър евангелистът на Amazon Питър Хайнрих, основателят и председател на Pocket App Пол Суадъл и други!

Те ще споделят опита си по ключови теми, като как може да се печели от разработването на софтуер с отворен код, очакваният растеж в разработването на мобилни приложения с бизнес насоченост, и нововъзнукващите бизнес модели в създаването на дигитални детски игри.

В рамките на IoE Summit посетителите на Webit.Festival ще научат повече и за най-новите иновации в сферата на образованието от лектори като главният маркетингов експерт на Edulab Норихиса Вада, изпълнителният директор на Wurrly Надин Левит и изпълнителният директор на Babbel.com Маркус Вите.

Webit.Festival е мястото, на което всеки софтуерен специалист може да открие нещо полезно за бъдещето си развитие. Събитието осигурява безпрецедентна възможност за бизнес комуникация, пет континента.

Студентите на СофтУни имат възможността да се възползват от 20% отстъпка от редовната цена на билетите за Webit.Festival до 4 април, използвайки промо-кода: WFSOFTUNI20OFF. Информация за билетите за събитието можете да откриете тук.