Два подготвителни курса == Един прием ?
Здравейте колеги от тази тема съм останал с впечатлението, че ще има един прием за два подготвителни курса(May и July) относно което(ако съм разбрал правилно) имам някои въпроси.
Колеги значи доколкото разбирам след прочит на темата ще има един прием за два подготвителни курса(May и July) така ли излиза на края?
Смисъл от една страна се получава така, че два подготвиелни курса ще се конкурираме за един прием което не е много честно според мен, защото най-малкото ако знаех, че ще стане нямаше да прекарам цялото лято в София и да плащам квартира вместо да съм си на море в родния град където не плащам квартира и щях да се подготвям по-същия начин.
Допълнително след като трябва да чакам резултатите на другия курс за да разбера дали съм приет със сигурност това означава, че трябва да плащам 1 месец наем без да знам със сигурност дали съм приет!
И още повече аз нарочно съм пожертвал лятото в името на това да има по-малко конкуренция за изпита и мисля, че съм си напълно прав в случая.
От друга страна ако съм разбрал правилно щом за една група има два приема и ниво №1 започва на 1-ви Септември това означава, че първия курс има повече време за подготовка и/или почивка. И следователно ако някой от първия курс изкара висок резултат на изпита то той ще има повече време преди започването на първо ниво с което да прави каквото пожелае което му дава леко предимство пред колегата от по-късния курс и това на свой ред малко балансира нещата.
В резултат имам следните въпроси към екипа на "Soft Uni" и ще съм много благодарен ако получа отговор..
Правилно ли съм разбрал процедурата по предстоящия прием или нещо съм се объркал?
От подготвителните курсове "C# Basics Mays" и "C# Basics July" ще се приеме един курс който да започне ниво №1 на 01.09.2014 ?
Кога ще бъде ясно кой е приет присъствено и кой е приет онлайн и кой не е приет, защото хазайна това не го интересува :)
Мерси предварително.
P.S. Благодарен съм на "Soft Uni" за предоставения шанс и съм напълно наясно, че екипа засега е малък и претоварен , но мисля, че за в бъдеще ще е коректно спрямо хората от провинцията да има малко повече яснота относно датите и цялата процедура по кандидатстване като цяло, защото най-малкото да се преместиш да живееш с друг град(особенно само за подговителен курс) не е лесна стъпка и малко или много натоварва семейния бюджет :)
Колега местата присъствено са ограничени и с оглед на това, че във втората група(вторник) залата е почти празна мисля, че довода ти не е много коректен, но въпреки това мерси за отговора.
Аз съм от неделната група и по време на първата лекция залата беше най-пълна. След всяка лекция и при нас броя на хората, посещаващи лекциите, намаля. Това, че залата е празна в момента не значи, че не са записани 400 души за присъствена форма на обучение. Не казвам, че непременно има толкова записани, но след като за ниво 0 не се отчита присъствие доста хора са предпочели да не идват на лекциите и да гледат видео записите от вкъщи.Особено хората от провинцията, на които им е доста по-трудно да присъстват за момента.
За мен да си се записал присъствено и да не идваш на лекцийте е признак на несериозно отношение, има си онлайн форма ако поради някаква причина не неможеш да присъстваш.Извинявай, но въпросите ми по-скоро са насочени към екипа на "Soft Uni" или поне някой модератор, не че нещо просто те са хората които могат акуратно да отговорят на конкретните въпроси които мисля, че не засягат само мен в случая :)