Фестивал ВЕЛИКАТА РИЛСКА ПУСТИНЯ
Здравейте,
престраших се да напиша и аз нещо във форума. Като начинаещ в това, моля да ме извините за допуснатите грешки.
Предложението ми е по-различно от програмирането, но считам че ще бъде полезно за някои. Идеята е да избягаме от ежедневието, малко да отдъхнем от задачите, а защо не и да получим вдъхновение.
Нека се разходим из хубавата ни планина Рила, да посетим хижа "Иван Вазов" и да се насладим на фестивал, озаглавен ВЕЛИКАТА РИЛСКА ПУСТИНЯ. Събитието ще се проведе от 12 до 13-ти юли. Ето и линка към фестивала.
Това, което знам, е че трябват две неща - палатка и спален чувал.
По отношение на маршрутите до там възможностите са четири:
1. От лифт Паничище до хижа Рилски езера и от там през самите езера до хижата Иван Вазов.
2. От Рилския манастир до хижата. (аз лично не познавам доколко е добра маркировката на маршрута).
3. От хижа Мальовица до хижа Иван Вазов. Ако сте в много добра форма, можете да опитате.
4. От с.Пастра, до язовир Калин и от там до хижата. Това е и най-краткия и лек за минаване маршрут.
За допълнителни въпроси можете да се свържете с работещите в хижата на тел: 0887/727772; 0888/595771, както и линка на страницата им.
Стискайте палци да са хубави атмосферните условия!