Курс Практическа системна администрация за Windows - март 2017

Здравейте екипа на СофтУни,

имам следния въпрос относно този курс - никъде (за пореден път, макар да е коментирано доста пъти) не е обявено дали материалите ще бъдат достъпни след като приключи курса. Обикновено (по една или друга причина, не ясни за мен особено за място обявило свободно обучение) такива курсове не са достъпни, макар, явно да пише, че ще бъдат достъпни след като приключат.

Има много хора интересуващи се от дадени курсове, но не желаещи да се явяват на изпити. Просто искат да се запознаят с материала, и да придобият нови или да подобрят стари умения.
За съжаление за тези хора изобщо не е помислено - или си плащат най-евтиния вариант, и не се явяват на изпити или се надяват да достъпят материалите след като приключи курса, но и това е RNG - един курс е достъпен, друг не е (макар да пише, че ще е).

Вземете се в ръце и фиксирайте това - дайте ясни насоки и варианти за хората искащи да гледат материалите и да не плащат например за това 160+лв на курс.

Не мисля, че трудно да добавите вариант хора да достъпват такива курсове без да ходят на изпити само с абонаментна такса например за 1-3-5-12 месеца. Не мисля, че трудно да се реализира това, но за жалост вече години изобщо не се прави.

Вярно, е че трябва да се печелят пари, но така в случая се губят като не се осигурява достъп да материали, след като са приключили или по време на тях за хора искащи само да гледат материалите.