Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
chorlamata avatar chorlamata 2 Точки

Програма C# Fundamentals май 2017

Здравейте, съзнавам, че е още рано, но искам да попитам дали има някакви ориентировъчни дати за предстоящия курс C# Fundamentals, който ще стартира през май? По спомен имаше "ваканция" от две седмици през август миналата година. Ако е така и тази година, ще приключи ли модула преди тази ваканция? Идеята ми е да планираме все пак почивките си в период, в който няма да сме ангажирани с лекции, упражнения и изпити. 

Благодаря предварително!

Тагове:
1
C# DB Fundamentals
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

И мен ме интересува този въпрос. И изобщо - Fundamentals започва май месец за хора, взели успешно Basics изпита пред Март, така ли? А няма ли някакъв по-ранен Fundamentals, да няма такава двумесечна пауза между двата курса?

0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

За хората от Basics стартира модула Technology Fundamentals през май

0
ZornitsaSerbezova avatar ZornitsaSerbezova 454 Точки

Те двата курса са доста различни и не може да се говори за пауза между тях.. Единият е за приемен изпит, а другият си е курс от програмата на СофтУни. По време на обучението в СофтУни няма такива паузи. Ако искаш, може през това време да запишеш някой отворен курс, който също ще ти допринесе някакви кредити.

0
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

ОК, Май месец - но кога, има ли изнесени дати още и ако не къде мога да проверявам на сайта?
Другото - записването (надявам се след успешно преминаване на изпита). Как става процеса - заплащаме си в зависимост онлайн/присъствено и чакаме писма с уточняващи детайли или?

0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

Здравей,

Лятната ваканция ще започне на 21ви август и ще продължи до 1ви септември. През това време занятия от основната програма няма да има. Ще се постараем последните занятия от курсовете да са приключили, и по възможност да са проведени и изпитите, за да може само поправителната сесия да е след ваканцията.

0
naskodaskalov avatar naskodaskalov 32 Точки

За да не пускам нова тема, ще задам въпроса си тук: има ли яснота кои ще са лекторите от C# Fundamentals?

0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

Все още не.

1
chorlamata avatar chorlamata 2 Точки

Благодаря за инфото!

0