eCommCongress ще се сътои на 6 април

За трета поредна година столицата е домакин на най-мащабното събитие за онлайн търговци в България - еCommCongress. Датата на събитието е 6-ти април, а мястото Sofia Event Center.

Фокусът на събитието са начини за увеличаване на приходите чрез оптимизация на процеса на поръчка, подобряване на клиентската лоялност, дигитален маркетинг и ремаркетинг за онлайн магазини и успешни истории, които да вдъхновят аудиторията. Всеки присъстващ ще чуе реални примери как промяна на един или друг елемент от платформата, маркетинг стратегията или клиентското обслужване е довела до положителни резултати за онлайн търговеца.

Конгресът предлага богата програма и лекции от експерти в онлайн търговията като: Shedd, Grabo.bg, eCommera, Google, Skyscanner, Sravni.bg и други. Представители на НАП ще споделят какви са законовите изисквания към онлайн търговците и как да бъде изряден бизнеса, за да не се стига до глоби, които могат да стигнат до милиони левове.

В изложбения кът, който е с безплатен вход, може да се срещнат компании предлагащи логистични услуги, разработка на онлайн магазини, дигитален маркетинг, хостинг и домейн услуги и дропшипинг инструменти. Често те са най-добрите партньори на онлайн предприемачите.

До 25 март са отворени регистрациите и за първите награди за онлайн търговци в България - eCommAwards. Категориите за кандидатстване са 8, а престижното жури само ще определи кой ще получи най-желаната награда - онлайн търговец на годината за 2016 г. Сред категориите има такива за иновации, добри практики, дизайн и ползваемост, мобилни приложения свързани с търговия, стартиращи е-търговци и услуги свързани с онлайн търговия и др. Журирането ще се проведе от 25-ти март до 1-ви април, а церемонията по излъчването на победителите ще бъде на 6-ти  април от 18 ч. в главната зала на eCommCongress.

Повече за лекторите, програмата и събитието може да научите от тук.