2doIT Agile Decoded ще се състои на 29 март

2doIT Agile Decoded ще се състои на 29 март. Събитието ще започне с преглед на най-актуалните практики за управление на проекти, ще се анализира прилагането на Agile на родна почва, ще се обсъди скалирането на Agile в повече от един екип, прилагането му в проекти с фиксиран бюджет и надграждането на архитектурата през различните итерации. Подробната програма и детайли за отделните сесии може да видите тук.

За кого е подходящо събитието?

За всеки, който използва Agile методологии в работата си или иска да започне да го прави. От разработчици, през архитекти до тийм лидери и мениджъри, които искат да подобрят процесите в работата си.

Програма:

В последната сесия за деня ще можете да обсъдите с лекторите резултатите от проучването на Agile практиките в България, което тече в момента.

Можете да попълните въпросника тук: http://2doit.co/agile/survey/

 

На 24 март партньорите на събитиет от SBC.bg ще проведат за първи път в България популярната симулация на Agile практики Kinshasa.

Участието в нея е безплатно за регистрирани за конференцията участници, но местата са ограничени, така че е необходима предварителна заявка и потвърждение от страна на организаторите.

Тук може да намерите пълната информация за регистрация на участници .